4й раунд
|
|
soft-s-hill | Дата: П'ятниця, 02-05-2008, 09:19 | Повідомлення # 1 |
Designer
Група: Адмін
Репутація: 5
Статус: Прогулює
| Затягнувся щось 3й... Вітаю усіх із святами, яких випало ну щось дуже багато, та даю довгоочікувані оцінки за 3й раунд! Щасти усім, хто пройшов та до зустрічі усім іншим: Результати на 3й раунд Отже, розпочнем 4й раунд! Тема: "На війні..."Ми все ж таки на битві... не плутати з травневою датою... А обмежень ніяких, у межах розумного... Треки чекаєм до 15 травня!
Zaporizhya - RAPA CITI
|
|
| |
bilchenia | Дата: П'ятниця, 02-05-2008, 10:36 | Повідомлення # 2 |
Переможець 1го Нєоф.Батлу
Група: Перевірені
Репутація: 2
| пар не буде?
Безсистемний хаос у думках, Коли поезію перемагає проза
|
|
| |
Domani | Дата: П'ятниця, 02-05-2008, 14:12 | Повідомлення # 3 |
Гангстєр
Група: Модератори
Репутація: 7
| а от і пари)) Pepko VS. FloyDMC Grand Guru Solo VS. Bilchenia
|
|
| |
SitiK | Дата: П'ятниця, 02-05-2008, 17:56 | Повідомлення # 4 |
Новенький
Група: Користувачі
Репутація: 0
| Можливо я шось провтикав,але де результати Гаврика,бо я побачив тільки рези 2-ох судів! рS:Вітаю Флойда з перемогою! Додано (02-05-2008, 17:55) --------------------------------------------- Конкретно до Софт Ес Хілла! Ти напевно старенький трохи на Пасху перепив,шо такі оцінки виставив! І взагалі шоб судити в батлах треба реально оцінювати треки,а не так як попало! Немаючи себе на увазі: Росс 11-14 білка, Софт то просто смішнота ти смішний! До Домані!Дякую за позитивний результат!Будеш на Сихові випєм пива!
West Sindikat
Повідомлення змінив SitiK - П'ятниця, 02-05-2008, 17:58 |
|
| |
4ERA | Дата: Субота, 03-05-2008, 12:32 | Повідомлення # 5 |
Часто буває
| я вітаю Bilchenia який пройшов у 4 раунд!!!порви цього гранда!!!!Черкаська область за тебе тримає руки!!!!я йому програв!а ти його зроби=)усім мир!!!!soft-s-hill,Domani а ви реально обісрались перед хлопцями і ваш Гаврик теж!!!так до батлу неставиться ніхто!!!!!! подумайте над цим!!!!я всіх кохаю!!!бажаю,щоб кожен з нас був переможцем у чомусь другом,але не забував про хіп хоп!!а ще забув гранд гуру соло молодець гарно підлезав жопу судям!!!ми небидло ми є українці,теми ходятьт чутки тут навіть і не пахне,тож слухай уважно вельмо шановних судів!!!!!!усім мир!!!4ERA(THE SPUN BOYS).....
|
|
| |
soft-s-hill | Дата: Субота, 03-05-2008, 15:53 | Повідомлення # 6 |
Designer
Група: Адмін
| як я вже скучив за каментами тих, хто вилітає... давно таких не було
Zaporizhya - RAPA CITI
|
|
| |
Domani | Дата: Субота, 03-05-2008, 18:25 | Повідомлення # 7 |
Гангстєр
Репутація: 7
| 2 4ERA: я от думаю як прореагувати?..хз та похуй на тебе паря.... і на твої слова
|
|
| |
DonDeVito | Дата: Субота, 03-05-2008, 20:37 | Повідомлення # 8 |
Часто буває
Репутація: 3
| Товарісчі організатори, а вам не здається що вони у чомусь праві? Організація цього батлу хромала майже від самого початку, а під "занавес" ви взагалі засипались. Ви молодці що щось робите, але ви це робите погано. По цій причині свою кандидатуру я трохи раніше зняв. Вам треба дуже добре подумати чи варто так відноситись до справи. Цим батлом ви сильно нашкодили свому авторитету, і винні тут тільки ви, аж ніяк не хейтери - про що дуже і я шкодую... На рахунок оцінок скоріш я би поставив інші, та тут я згоден з тим що можливі і інші варіанти. В принципі всі хто в 4 - вартий її. Мій прогноз на фінал - ГГС, та він вартий перемоги сильнішого батлу - цей не для нього, батл йому нічого не дасть. Софт Ес Хіл та Домані, задумайтесь... Поки ще з повагою.
Бум! Шалак-лак Бум!
|
|
| |
FloyDmC | Дата: Неділя, 04-05-2008, 02:49 | Повідомлення # 9 |
Гангстєр
Репутація: 3
| ТА тут Розвивається майже СантА - БарбарА ... Чисто прикол.........та та бачу пристрасті розпочинають вирувати а я як завжди СпоКІйНиЙ Невиспана Бідна я Людина дайте Какаво якшо Кохфе нема нівкого. 
|
|
| |
bilchenia | Дата: Понеділок, 05-05-2008, 10:37 | Повідомлення # 10 |
| Люди-и-и-и!!! Чог8о ви сваритеся? Ну так, я теж не всим задоволений. Терміни затягують... ну та ладно. Що до львів"ян... у мене з суперником різні стилі, зовсім різні треки. в нього агресивний, в мене стьобний. Порівнювати таке важко. Дозвольте вставити і свої 5 копійок. ГГС... тема не розкрита, по моєму. Лірика класна, але не в тему. Судді вирішили що він має пройти... я хз... Найбільше здивували оцінки пари Sitik-Floy DMC. Якщо чесно, але, ясно, що це лише моя думка, трек Ситіка технічніший. Друга частина порвала. Ще думав, що оцінки мого суперника будуть вищі... Подивимося що буде далі. але налаштований я аж ніяк не агресивно... можливо буду експерементувати, бо цікавість до батлів, як така, потроху зникає. І мало часу. Дуже мало вільного часу... Всім успіху.
|
|
| |
ross | Дата: Середа, 07-05-2008, 03:39 | Повідомлення # 11 |
Є такий
| Тему не розкрив, згоден, не лізло тексту (думав креатівчіком візьму тих (суддів?) ) Віто підтримую, за Сітіка шкодую,.. Треба було Гаврику ***** зробити шоб пройти))) "Сліпий лисого стриже пласкогубцями в темному підвалі" ОТ ВАМ НОВИЙ СЛОГАН ТОГО ВСЬОГО Додано (07-05-2008, 03:39) --------------------------------------------- http://www.ua.moy.su/forum/30-168-2 ще раз прочитали всі? можна ще раз, для закріплення!
Feel da Flow 'n' Let Your Mind Go !
Повідомлення змінив ross - Середа, 07-05-2008, 03:42 |
|
| |
Guff_Rick | Дата: Четвер, 08-05-2008, 14:15 | Повідомлення # 12 |
Переможець 1го Офіційного
Репутація: 6
| до всіх ОБРАЖЕНИХ - розслабтесь пацани, якшо б вас були треки достойні наступного раунду - пройшли б одноголосно....а так є як є.. до всіх загалом - соррі, за те що не виставив оцінки за попередній раунд - в мене не було фізичної можливості залізти в нет....хто захоче - зрозуміє... всім успіху далі суджу без змін
|
|
| |
SitiK | Дата: П'ятниця, 09-05-2008, 19:17 | Повідомлення # 13 |
Новенький
| "bilchenia:Найбільше здивували оцінки пари Sitik-Floy DMC. Якщо чесно, але, ясно, що це лише моя думка, трек Ситіка технічніший. Друга частина порвала... Респектос !Я тоже так говорю! І на мою думку при таких розкладах то фінал мав бути : Гранд Гуру Соло - Білченя! Переможець цієї пари буде переможцем батлу!
West Sindikat
Повідомлення змінив SitiK - П'ятниця, 09-05-2008, 19:19 |
|
| |
bilchenia | Дата: П'ятниця, 16-05-2008, 10:41 | Повідомлення # 14 |
| Про свій півфінальний трек кажу зразу - не треба чекати в ньому подачі, флоу і панчів. Там цього нема. Але там є цікава рима, на яку я робив акцент. Якщо хтось це зрозуміє - добре, ні - мені всеодно...
|
|
| |
Guff_Rick | Дата: П'ятниця, 16-05-2008, 17:25 | Повідомлення # 15 |
Переможець 1го Офіційного
Репутація: 6
| було б всеодно - мовчав би - а так - є як є
|
|