4й раунд
|
|
bilchenia | Дата: П'ятниця, 16-05-2008, 17:27 | Повідомлення # 16 |
Переможець 1го Нєоф.Батлу
Група: Перевірені
Репутація: 2
Статус: Прогулює
| Quote (Guff_Rick) було б всеодно - мовчав би - а так - є як є ні, просто так би увагу ніхто на римовках не загострював. А я тут експерементую трошки))) Тепер самовільно звернете увагу)))))))
Безсистемний хаос у думках, Коли поезію перемагає проза
|
|
| |
FloyDmC | Дата: Середа, 21-05-2008, 14:41 | Повідомлення # 17 |
Гангстєр
Репутація: 3
| Quote (bilchenia) ні, просто так би увагу ніхто на римовках не загострював. А я тут експерементую трошки))) Тепер самовільно звернете увагу))))))) Сто ПудоФФФФФ.
|
|
| |
Guff_Rick | Дата: Четвер, 22-05-2008, 23:14 | Повідомлення # 18 |
Переможець 1го Офіційного
Група: Модератори
Репутація: 6
| Скачать файл ОЦНКИ_ЗА_ПВФНАЛ__Гафф_Рк.xls
|
|
| |
SitiK | Дата: П'ятниця, 23-05-2008, 16:21 | Повідомлення # 19 |
Новенький
Група: Користувачі
Репутація: 0
| Дуже цікаво!Які ж будуть остаточні результати! На мою думку два рівноцінні треки,для суддів завдання не легеньке!
West Sindikat
|
|
| |
Domani | Дата: П'ятниця, 23-05-2008, 21:19 | Повідомлення # 20 |
Гангстєр
Репутація: 7
| це мої.
|
|
| |
SitiK | Дата: Неділя, 25-05-2008, 06:02 | Повідомлення # 21 |
Новенький
| Все ясно!Я буду галімим прогнозистом,якшо Гранд буде в фналі(хоч хтілося би)!Походу Білченя в фіналі протиФЛОЙДА МС!БІЛЧЕНЯ Порви того ФЛУДА ЙОБАНОГО!
West Sindikat
Повідомлення змінив SitiK - Неділя, 25-05-2008, 06:06 |
|
| |
FloyDmC | Дата: Неділя, 25-05-2008, 12:12 | Повідомлення # 22 |
Гангстєр
| Quote (SitiK) Все ясно!Я буду галімим прогнозистом,якшо Гранд буде в фналі(хоч хтілося би)!Походу Білченя в фіналі протиФЛОЙДА МС!БІЛЧЕНЯ Порви того ФЛУДА ЙОБАНОГО! Я можу сказати тільки одне ти Чмошник....і....Вася Пупкін.... (Більченя, Гранд - Гуру)він мені нагадує отого Флудера з цього ж форуму що колись прийшов сюди і Гнав тут На всіх....І я згадую як його Я з Fun (ом) Злив його на саме Дно.... Я так бачу починають знову збучуватись ....... ...... невже мені потрібно звати своїх з Вови зі Львова звати...........щоб і вони (теБе) почмирили.Чи мені закрити на тебе мале дитя глаза.? Ну незаЙо мене Втопися в Унітазі. Коли я нікого нечіпаю мене теж непотрібно. 
|
|
| |
SitiK | Дата: Неділя, 25-05-2008, 16:45 | Повідомлення # 23 |
Новенький
| Quote (FloyDmC) Більченя, Гранд - Гуру)він мені нагадує отого Флудера з цього ж форуму що колись прийшов сюди і Гнав тут На всіх....І я згадую як його Я з Fun (ом) Злив його на саме Дно.... Я так бачу починають знову збучуватись ....... ...... невже мені потрібно звати своїх з Вови зі Львова звати...........щоб і вони (теБе) почмирили.Чи мені закрити на тебе мале дитя глаза.? Ну незаЙо мене Втопися в Унітазі. Коли я нікого нечіпаю мене теж непотрібно. Слухай дядя сиди в свому селі і не бикуй,слухай свого Елтона Джона,хочеш загнати когось на саме дно,та ти походу можеш тільки загнати собі моркву в сраку!Зви своїїх з ВОви зі Львова я можу навіть свій адрес тобі дати,хай приходять порішаєм майже всі його дружбани ходять зі смною на трініровку,я якраз з Сихова! Ти с..а бикота їба.а , я тебе якраз не "ЧІПАЮ" просто пишу шо думаю,дай дупля ганд.н шо я тут ні про кого нічого поганого не писав! Ти звідки там,походу десь з Чекркаської обл! Знаєш як може бути,тихим темним вечором,коли бичара вертається до дому,до нього підбігають троє людей,кульок на голову і кидають в багажник 9-ки,а потім довга дорога в Брюховичі на шашлики,і догадайся з кого той шашлик! Посиди і подумай про свої слова!
West Sindikat
Повідомлення змінив SitiK - Неділя, 25-05-2008, 16:52 |
|
| |
FloyDmC | Дата: Неділя, 25-05-2008, 19:03 | Повідомлення # 24 |
Гангстєр
| Quote (SitiK) Слухай дядя сиди в свому селі і не бикуй,слухай свого Елтона Джона,хочеш загнати когось на саме дно,та ти походу можеш тільки загнати собі моркву в сраку!Зви своїїх з ВОви зі Львова я можу навіть свій адрес тобі дати,хай приходять порішаєм майже всі його дружбани ходять зі смною на трініровку,я якраз з Сихова!Ти с..а бикота їба.а , я тебе якраз не "ЧІПАЮ" просто пишу шо думаю,дай дупля ганд.н шо я тут ні про кого нічого поганого не писав! Ти звідки там,походу десь з Чекркаської обл!Знаєш як може бути,тихим темним вечором,коли бичара вертається до дому,до нього підбігають троє людей,кульок на голову і кидають в багажник 9-ки,а потім довга дорога в Брюховичі на шашлики,і догадайся з кого той шашлик!Посиди і подумай про свої слова! ЕгЕ а Ти значить зі Львова!.....Ти говориш що ти Нікого неображаєш!?! Для Тебе виділяю твої ж слова. Quote (SitiK) Походу Білченя в фіналі протиФЛОЙДА МС!БІЛЧЕНЯ Порви того ФЛУДА ЙОБАНОГО! ТепеР ти Думай Що ти незнаєш з якою Людиною Ти розпочинаєш цю СваркУ. Ти ж незнаєш що ці Троє можуть підбігти заді до мене а потім до них в цю ж хвилину на Ауді пдїдуть і ттооді точно зрозумій де люди ділись.? причому в чужій ОбЛ. І ще одне дивись тии Що пишеш!!!.Я нікого неображаю І до мене Нелізь.
|
|
| |
DonDeVito | Дата: Неділя, 25-05-2008, 21:37 | Повідомлення # 25 |
Часто буває
| Флойд, ти б ще маму покликав. Взагалі ребята ви явно не на те тратите свій дорогоціний час., а він біжить... Збивайтесь з тої херні. МИР
Бум! Шалак-лак Бум!
|
|
| |
FloyDmC | Дата: Неділя, 25-05-2008, 21:53 | Повідомлення # 26 |
Гангстєр
| Quote (DonDeVito) Взагалі ребята ви явно не на те тратите свій дорогоціний час., а він біжить... Збивайтесь з тої херні. МИР В тему говориш!!!час не зупиниш.а він летить...все Замялись МИР.
|
|
| |
soft-s-hill | Дата: Неділя, 25-05-2008, 22:41 | Повідомлення # 27 |
Designer
Група: Адмін
Репутація: 5
| не було мене кілька днів у місті... бачу по тім результам що є все ясно... Отже, розпочнем фінал?
Zaporizhya - RAPA CITI
|
|
| |
Domani | Дата: Неділя, 25-05-2008, 22:44 | Повідомлення # 28 |
Гангстєр
Репутація: 7
| карочє Флойд не пізди. Сітік номальний пацан. а ти пишеш ніби малалєтка. прочитай заново всі свої слова. І не вважай шо моє ставлення до тебе тепер, вплине на мою оцінку твого трека на батл. Атвєчаю, шо поставлю все так як є. Тут мені похуй яка ти людина.
|
|
| |
Guff_Rick | Дата: Понеділок, 26-05-2008, 00:07 | Повідомлення # 29 |
Переможець 1го Офіційного
Репутація: 6
| софт - став!!!!!!!!!!!!!
|
|
| |
SitiK | Дата: Понеділок, 26-05-2008, 17:02 | Повідомлення # 30 |
Новенький
| Quote (Domani) не було мене кілька днів у місті... бачу по тім результам що є все ясно... Отже, розпочнем фінал? А де твої оцінки? Додано (26-05-2008, 17:02) --------------------------------------------- Білченя гарно зробив трек,але ГРанд мені більше сподобався! Ну я там шось писав на флойда,але як говорять!Переможець кращий! Надіюся Флойд шо ще колись позмагаємся в репі! Якщо перенможеш в батлі з мене пиво!
West Sindikat
Повідомлення змінив SitiK - Понеділок, 26-05-2008, 17:14 |
|
| |