ФІНАЛ
|
|
soft-s-hill | Дата: Середа, 28-05-2008, 17:24 | Повідомлення # 1 |
Designer
Група: Адмін
Репутація: 5
Статус: Прогулює
| Білченя проти Флой ДМС тема "ЩО ВАЖЛИВО" В ДАНІЙ ТЕМІ НЕ МОЖНА ДІСИТИ СУПЕРНИКА!!!!!!!!!!!!!!!! ТРЕК ВИКЛЮЧНО ПО ТЕМІ, МАКСИМУМ - 3 ХВИЛИНИ!!!!! здати треки до 2.06.2008 р. Результи 4.06.2008
Zaporizhya - RAPA CITI
|
|
| |
bilchenia | Дата: Середа, 28-05-2008, 17:28 | Повідомлення # 2 |
Переможець 1го Нєоф.Батлу
Група: Перевірені
Репутація: 2
| гі... шо фінал, шо відбірковий. Напишу без дісу)))))))) Але для фіналу це смішно. Може взагалі під свої мінуси робити повноцінний трек? Жартую.
Безсистемний хаос у думках, Коли поезію перемагає проза
|
|
| |
4ERA | Дата: Середа, 28-05-2008, 18:09 | Повідомлення # 3 |
Часто буває
Група: Користувачі
Репутація: 0
| єєєєєєєєє!!! bilchenia полюбому буде цікавий фінал!!!! я за тебе і за Флойда! ви обоє тру!!! респект вам!!!
|
|
| |
FloyDmC | Дата: П'ятниця, 30-05-2008, 13:02 | Повідомлення # 4 |
Гангстєр
Репутація: 3
| Quote (soft-s-hill) Білченя проти Флойд МС тема "ЩО ВАЖЛИВО"В ДАНІЙ ТЕМІ НЕ МОЖНА ДІСИТИ СУПЕРНИКА!!!!!!!!!!!!!!!!ТРЕК ВИКЛЮЧНО ПО ТЕМІ, МАКСИМУМ - 3 ХВИЛИНИ!!!!!здати треки до 2.06.2008 р. Результи 4.06.2008 Тоді Розпочнемо.  Додано (30-05-2008, 13:02) --------------------------------------------- На всяк випадок Кидаю і Сюди силку FloyDmC - Що важливО
|
|
| |
FuN | Дата: Неділя, 01-06-2008, 23:57 | Повідомлення # 5 |
Часто буває
| Хихи.....FloyD в фiналi !удачi ! я сам уже давно в батлах не брав участi. Не проти побатлиться! Показати новий стиль.....
Респект хорошим людям!!! Ася : 497427272
|
|
| |
DonDeVito | Дата: Понеділок, 02-06-2008, 00:39 | Повідомлення # 6 |
Часто буває
| Ну, блін Білченя ще сподівався почути в фіналі, Флойда пардон ніяк. Якщо Флойд переможе (і якщо в даному випадку моя думка буде співпадати з суддями), то це буде несподжянка для мене...Чекаю - РЕП потихеньку вмирає.
Бум! Шалак-лак Бум!
|
|
| |
FloyDmC | Дата: Понеділок, 02-06-2008, 00:43 | Повідомлення # 7 |
Гангстєр
| Quote (FuN) Хихи.....FloyD в фiналi !удачi ! я сам уже давно в батлах не брав участi. Не проти побатлиться! Показати новий стиль..... Бро ще буде час ...... Удачі Побачимся! Quote (DonDeVito) Ну, блін Білченя ще сподівався почути в фіналі, Флойда пардон ніяк. Якщо Флойд переможе (і якщо в даному випадку моя думка буде співпадати з суддями), то це буде несподжянка для мене...Чекаю - РЕП потихеньку вмирає. Незрозумів вззагалі що ти написав.!Розмусоль пліз мені.
|
|
| |
DonDeVito | Дата: Понеділок, 02-06-2008, 00:56 | Повідомлення # 8 |
Часто буває
| Ну, якщо не зрозумів то... попробую розжувати. Я тебе не з самого початку не зараховував до бестових. У випадку коли б я судив, ти б так не зайшов так далеко, на відміну від білченя. Але це мої судження тільки з почутого у батлі. Шанси є що в тебе що в білченя (хоч він мені більше імпонує). І якщо ти в нього переможеш то я буду рахувати це вдачою. Без обідняків, така моя мисля. Усьо детки. Всім вам наснаги, гарних тхт, і кровавої бойні у фіналі... Перемога за сильнішим! Маю надію суді знімуть окуляри
Бум! Шалак-лак Бум!
|
|
| |
bilchenia | Дата: Понеділок, 02-06-2008, 09:39 | Повідомлення # 9 |
Переможець 1го Нєоф.Батлу
Репутація: 2
| http://files.realmusic.ru/files/364/473364.mp3 Ну ось він, трек. Нажаль задум з живим інструменталом прогорів. Часу не знайшлося((( АЛЕ! Продовжую експерементувати (хоча фінал не місце). Тому, всі хто ненавидить панк та симфонічний рок можете не качати. Всі хто ненавидить брудний панк-реп - НЕ качати, всим кого верне від ЕТНО-СКА - не качати. Крім речетативу (місцями) від репу в цьому треку нема нічого))))) Мінус взятий: 1 частина - Перкалаби, альбом "гоРРРи", трек "Бугай", 2 частина - Papa Roach, альбом "A String Quartet Tribute", трек "Between Angels And Insects". Дякую всим, всим, всим. Суперникам, суддям, моїм друзям, які довблися з моїми треками і ще більше з моїми кониками в голові)))))))) Мою критику в треку сподіваюся сприйматимуть адекватно, хоча... тут має бути цитата з приспіву фінального треку Всим удачі і приємних літніх відпусток. P.S. от ще посилання: http://dump.ru/file_catalog/383745.aspx
Безсистемний хаос у думках, Коли поезію перемагає проза
Повідомлення змінив bilchenia - Понеділок, 02-06-2008, 10:10 |
|
| |
FuN | Дата: Понеділок, 02-06-2008, 14:56 | Повідомлення # 10 |
Часто буває
| Значить цей трек не для мене ! Не люблю рок. Додано (02-06-2008, 14:56) --------------------------------------------- Значить цей трек не для мене ! Не люблю рок.
Респект хорошим людям!!! Ася : 497427272
|
|
| |
4ERA | Дата: Понеділок, 02-06-2008, 19:22 | Повідомлення # 11 |
Часто буває
| FloyD якщо невзападло закинь на drump неможу скачати!!!! прослухав білчення!!!! це була бомбова правда про судїв!!! хочу почути Флойда!!!!! ппппц перезалий!!!!
|
|
| |
Domani | Дата: Середа, 04-06-2008, 21:12 | Повідомлення # 12 |
Гангстєр
Група: Модератори
Репутація: 7
| мої результати тут.))
|
|
| |
Guff_Rick | Дата: Четвер, 05-06-2008, 22:08 | Повідомлення # 13 |
Переможець 1го Офіційного
Репутація: 6
| флойда не можу скачати й досі....
|
|
| |
FloyDmC | Дата: П'ятниця, 06-06-2008, 08:39 | Повідомлення # 14 |
Гангстєр
| Quote (4ERA) FloyD якщо невзападло закинь на drumpнеможу скачати!!!!прослухав білчення!!!!це була бомбова правдапро судїв!!! хочу почути Флойда!!!!!ппппц перезалий!!!! Quote (Guff_Rick) флойда не можу скачати й досі.... Ось Для вас Скачать
|
|
| |
Domani | Дата: П'ятниця, 06-06-2008, 09:59 | Повідомлення # 15 |
Гангстєр
Репутація: 7
| http://dump.ru/file_catalog/465756 Гуру попросив скінути цей трек сюда. слухайте
|
|
| |