ну ви злісні бля.....))Добавлено (25-01-2008, 14:51)
---------------------------------------------
2 гафрік...... я нічо не маю проти..... все ти вірно сказав... ти мене роздуплив, ти мені все показав.... пояснив де реп а де потап , ти писав мене на батл..... да я не 3нав шо таке беки, не знав шо таке дабл тайм, і тоді під фраником ти був для мене зіркою... вічно від всіх чув вон диви то ГАВРИК він читає реп..... да я був твоїм фанатом, дякую за паті мля.... як не як привів друзів виступив..*( ну на твому фоні я не дуже виглядав сміло) але всеодно дякую.... і блін все ти прально ска3ав... я тіки одне не пойму.... через шо то ми посрались? чере3 мікстейп Госта? чела якого я в очі не бачив ні разу... ну ска3ав шо мені він не сподобався, і? я чув це від багатьох людей які його ка4нули! жопу інсу лизати не буду, бо я його тож ні разу не бачив...... я тіки не пойму ну нах ти мене на3вав "хуйлом."..? нах пост переправив? нах в оцьому вище пості обзиваєш мене.... я тебе шо хоть раз матюкнув? лано проїхали......
дійсно дякую за все... просто мене заділо то шо ти мене почав матюкати ні з того ні з сього,..... реперком назвав..... ну може я і реперок то та...... але я не тіки вову слухаю і інса.....
а за ті 2000 мінусів...? може ти через то на мене почав самого початку злитись... то я тобі скажу я їх ше до цих пір не маю,......... гориничу звонив він вічно не може...... ну..... то напевно він і зажав мені,....
і вапше я тіки початківець в репі..... і мене багато ти роздуплив.... потім Тее побачив в мені шось... не знаю шо..... і почав мене дальше роздупляти... за перших 3-4 треки я платив..... тепер пишусь в нього безплатно...... ну деколи 50 гр в місяць даю символічних.... і вапше нах то сратись......... не 3наю.... я і досі балдею від твоєї читки і по кругу слухаю твої треки.......
МИР гарно суди.... там....))