Субота
01-02-2025
13:50

Вітаю Той, що ще не зареєструвався
RSS
The A.Ghost - Ghost mixtape vol.1 (2008) - Сторінка 2 - Український Реп Форум :) ГоловнаРеєстраціяВхід
Статті Білченя Тут Баттл на 200$ Переможцю 2гоБатлу
Новий форум буде у жовтні:

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 2 з 2
  • «
  • 1
  • 2
Модератор форуму: Guff_Rick  
The A.Ghost - Ghost mixtape vol.1 (2008)
Guff_RickДата: Четвер, 24-01-2008, 23:44 | Повідомлення # 16
Переможець 1го Офіційного
Група: Модератори
Репутація: 6
Статус: Прогулює
2 саньок
1. Загон я не свій переправив, а твій, де ти написав шо я гоню на Інса.. якшо хочеш полизати Інсу жопу, думаю не то місце вибрав...сумніваюся шо він тут сидить..+ зауваж свій пост я не переправив і за свої слова відповідаю..написав я хто в списку пріорітетів твоїх..помилився щодо Гайтани, ну хай вже буде...твої фанати вибачать))
2. Щодо Гоуста - так мене не пре вся його творчість...і до того мікстейпу мене не пер жоден його трек...і знаєш - пишу це, і не стидно якось...а то шо я написав в відгуку на цю тему - нехай тебе не їбе...я маю право на свою думку...твою ми вже чули...
3. От читав я твій пост і мимоволі згадував, як ми перший раз зустрілися...памятаєш?...ти підбіг до мене під універом і почав скакати і голосити шо ти мій фанат...памятаєш хто тебе роздуплив шо таке Український Реп (Потапа правда ти знав)...памятаєш хто тобі пояснив шо дієсловами римувати - стрьомо (а ти тоді майже й ними римував)...памятаєш хто в тебе виступав на СУПЕР БЕРЗДЕЙ ПАТІ, на яке до тебе прийшло 10(!!!!) твоїх друзів і не менше 10-ти людей зі мною..ти ше тоді взяв зі всіх моїх гроші за вхід, а потім хотів зпиздити наш коньяк, який ми принесли з собою...ми тебе зупинили, а ти сказав, що йдеш пити його з своїми друзями...памятаєш хто тебе за 2 дні до здачі треку на перший раунд копнув в сраку і сказав писати трек...в кого ти той трек записував...прийшов, прочитав і зїбав, як профі...а я зводив ту всю РІВНУ ЧИТКУ, ше й сам беки прописував, бо ти не знав шо то таке)...2-й раунд в кого писав?...розумію звожу я хірово, не так, як на платній студії....хто тобі віддав всі мінуса шо мав на компі, а ти коли пробив ше 2000 нових - зажав....і на кінець...ХТО ТОБІ СВІТЛО В БУДУ ПРОВІВ???
Думаю за швидко тобі зірка на лобі засвітилася... не в ту браму плюєш..
Діс не пиши на мене, бо відповідати не буду...краще за ті сто гривень купи квіти своїй дівчині - вона тебе любить..
Заїбався писати...всьо інше вживу...тіки не дьоргайся кожен день...спєцом шукати не буду...гімно шукати не треба - само вспливе..
Удачі в батлі..судити буду чесно))

DomaniДата: П'ятниця, 25-01-2008, 04:09 | Повідомлення # 17
Гангстєр
Група: Модератори
Репутація: 7
Guff_Rick, маладца..., впевненість - ось в чому суть.. biggrin biggrin

CaHb-4uKДата: П'ятниця, 25-01-2008, 14:51 | Повідомлення # 18
Репер
Група: Перевірені
Репутація: 4
ну ви злісні бля.....))

Добавлено (25-01-2008, 14:51)
---------------------------------------------
2 гафрік...... я нічо не маю проти..... все ти вірно сказав... ти мене роздуплив, ти мені все показав.... пояснив де реп а де потап , ти писав мене на батл..... да я не 3нав шо таке беки, не знав шо таке дабл тайм, і тоді під фраником ти був для мене зіркою... вічно від всіх чув вон диви то ГАВРИК він читає реп..... да я був твоїм фанатом, дякую за паті мля.... як не як привів друзів виступив..*( ну на твому фоні я не дуже виглядав сміло) але всеодно дякую.... і блін все ти прально ска3ав... я тіки одне не пойму.... через шо то ми посрались? чере3 мікстейп Госта? чела якого я в очі не бачив ні разу... ну ска3ав шо мені він не сподобався, і? я чув це від багатьох людей які його ка4нули! жопу інсу лизати не буду, бо я його тож ні разу не бачив...... я тіки не пойму ну нах ти мене на3вав "хуйлом."..? нах пост переправив? нах в оцьому вище пості обзиваєш мене.... я тебе шо хоть раз матюкнув? лано проїхали......

дійсно дякую за все... просто мене заділо то шо ти мене почав матюкати ні з того ні з сього,..... реперком назвав..... ну може я і реперок то та...... але я не тіки вову слухаю і інса.....

а за ті 2000 мінусів...? може ти через то на мене почав самого початку злитись... то я тобі скажу я їх ше до цих пір не маю,......... гориничу звонив він вічно не може...... ну..... то напевно він і зажав мені,....

і вапше я тіки початківець в репі..... і мене багато ти роздуплив.... потім Тее побачив в мені шось... не знаю шо..... і почав мене дальше роздупляти... за перших 3-4 треки я платив..... тепер пишусь в нього безплатно...... ну деколи 50 гр в місяць даю символічних.... і вапше нах то сратись......... не 3наю.... я і досі балдею від твоєї читки і по кругу слухаю твої треки.......

МИР гарно суди.... там....))

йоу йоу йоу)) ГамериКанська фішка..)

TheAGhostДата: Субота, 26-01-2008, 01:00 | Повідомлення # 19
Фіналіст 1го Нєоф.Батлу
Репутація: 2
Вот так,я тепер Мост Хейт МС biggrin )))))))))))))))Не називай мене більше ЧЕЛОМ,харашо????

Повідомлення змінив TheAGhost - Субота, 26-01-2008, 01:27

DonDeVitoДата: Четвер, 07-02-2008, 17:39 | Повідомлення # 20
Часто буває
Група: Користувачі
Репутація: 3
TheAGhost послухав, заценив, дав іншим приторчати... В цілому той факт що щось робиться мене дуже тішить... Самі мікстейти я не дуже шаную, та цей навіть на балванку запишу для колекшен. Парочка треків які мене приперли Сон, Агрессор і з Інсом класний трек.... Не сподобалась обкладинка, ну це таке.... Твори далі

Бум! Шалак-лак Бум!

TheAGhostДата: П'ятниця, 22-02-2008, 14:08 | Повідомлення # 21
Фіналіст 1го Нєоф.Батлу
Репутація: 2
Дякую що скачав,буду творити далі!!!!!

• Сторінка 2 з 2
  • «
  • 1
  • 2
Пошук: